Bakkerij Blankendaal

Bakkerij Blankendaal, waar bakken nog een ambacht is...

020-6790172 [email protected]

Westfriese krentenmik

De Westfriese krentenmik wordt niet alleen op ambachtelijke wijze in Friesland gemaakt, maar ook in Amsterdam. Sinds 1984 maken wij deze op klassieke wijze. De Westfriese krentenmik is, net als de Hoornse broeder, een krentenbrood gevuld met spijs, kaneel en suiker. Een andere overeenkomst tussen de twee lekkernijen is dat ze het lekkerst smaken wanneer ze worden gegeten met roomboter. Het grootste verschil tussen de twee is de zoete smaak en de vorm. De Westfriese krentenmik is iets minder zoet dan de Hoornse Broeder en is langwerpig, zoals een brood, in plaats van rond.

✔ Dagelijks vers ambachtelijk brood ✔ Voor 9:30 besteld dezelfde dag geleverd ✔ Een begrip sinds 1954
✔ Dagelijks vers ambachtelijk brood
✔ Voor 9:30 besteld dezelfde dag geleverd
✔ Gratis bezorgd

Klassieke Westfriese krentenmik in Amsterdam

Wij leerden de klassieke Westfriese krentenmik maken in 1984, toen onze bakkerij gevestigd was in Hoorn. Het recept voor deze lokale lekkernij, is net als die van de Hoornse Broeder, meegenomen naar Amsterdam toen onze bakkerij terug verhuisde in 1995. Sindsdien worden klassieke producten op succesvolle wijze gecombineerd met lekkernijen die u verwacht bij een eigentijdse bakker. Zo koopt u bij ons ook handgemaakte chocolade, Speciale broden en diverse soorten gebak.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! U kunt bellen naar 020-6790172 of stuur ons een mail!

Mail ons!

Kom zo snel mogelijk genieten van Westfriese krentenmik

Wij bezorgen de Westfriese krentenmik, net als het brood, ook op kantoor. Een goed idee, want een gezamenlijke lunch verbetert het moraal van werknemers. Twijfel daarom niet langer en bestel bij de lekkerste bakkerij van Amsterdam! Dit doet u door te bellen naar 020-6790172, te mailen naar [email protected] of het contactformulier in te vullen. U kunt uiteraard ook langs komen in onze bakkerij, die is gevestigd aan de Jasonstraat 7 in Amsterdam-Zuid.